Μουσικό Τηλέφωνο από την Nokia
26/09/2005 (21:12:04)

Δημοσιεύθηκε από τον/την PeLLaRaS

Η Nokia την Δευτέρα ανακοίνωσε το νέο εμπορικό της σήμα για την λίστα των μουσικών της τηλεφώνων σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους πελάτες να τα αναγνωρίζουν πιο εύκολα. Το νέο σήμα ονομάζετε Nokia XpressMusic και τα τηλεφωνά θα έχουν κοινές ιδιότητες όπως πλήκτρα προορισμένα μόνο για έλεγχο της μουσικής καθώς επίσης και αυτόματη παύση και επαναφορά όταν δέχεται εισερχόμενη κλήση.

Η ανακοίνωση της κατασκευάστριας εταιρίας συμπίπτει με την αποκάλυψη ενός νέου τηλεφώνου που θα βρίσκετε στην κατηγόρια του σήματος κατατεθέν. Το Nokia 3250 θα υποστηρίζει "εξ αέρος κατέβασμα" τραγουδιών σε μορφή Windows Media και με επεκτάσιμη μνήμη μέχρι 1GB

Το Nokia N91, που παλαιοτέρα ανακοινώθηκε για τον Απρίλη και αργότερα αναβλήθηκε για τις αρχς του 2006 θα φέρει επίσης το λογότυπο του XpressMusic.


"Η Nokia πρωτοπορεί για την μουσική σε κινητά - από προσωπικές μελωδίες μέχρι ενσωματωμένο FM ράδιο και υποστήριξη MP3" δήλωσε ο Jonas Geust, αντιπρόεδρος στο τμήμ Μουσικής στην Nokia. "Το νέο εμπορικό σήμα Nokia XpressMusic κάνει ευκολότερη την αναγνωρίσει των συσκευων της Nokia, που προσφέρουν μεγάλη ποιότητα φορητής μουσικής εμπειρίας, από τους χρήστες"

Το λογότυπο XpressMusic θα εμφανιστεί στα πακέτα και προωθητικό υλικό για όλα τα κινητά με συγκεκριμένες μουσικές ιδιότητες.

Τα μουσικά τηλεφωνά δεν είναι τίποτα καινούργιο για την Nokia. Πούλησε 10 εκατομμύριο τηλεφωνά με ενσωματωμένο player το 2004 και αναμένει να πουλήσει 40 εκατομμύρια αυτό τον χρόνο.

Αυτή η κίνηση της Nokia φαίνεται να είναι αντίδραη στην κυκλοφορία του τηλεφώνου Motorola ROKR iTunes αυτό τον μήνα. Οι κατασκευαστές τηλεφώνων τρέχουν να πατάξουν τηλεφωνά με μουσικές δυνατότητες καθώς φήμες θέλουν το ROKR να κάνει καλές πωλήσεις.

Το Nokia 3250 θα είναι διαθέσιμο το πρώτο τέταρτο του 2006, πιθανότατα την ίδια περίοδο με το N91.

Πηγή: BetaNews

Content received from: Poskolio.com, http://poskolio.com